donderdag 27 december 2007

kerkje Vierhuizen, Jetske.....

Ondanks het grauwe en kille weer een hele leuke rondleiding gehad in het kerkje van Vierhuizen van de Familie Huizenga. Wat ze daar hebben gedaan in zo'n korte periode is geweldig. Alles ziet er weer perfect uit. Mooie kansel met houtsnijwerk met vrouwelijke figuren. Orgel weer helemaal in oude staat teruggebracht. Gestemd tijdens de avonduren vanwege de bouwwerkzaamheden herrie overdag, met enorme precisie gedaan. Alles blinkt weer. Mooie houten banken in prachtige leliegroenekleur,prachtige granieten vloeren.
Daarna met de ouders van Gerhard naar Sebaldeburen gegaan.
Het Kerstdiner was trouwens super lekker en gezellig bij Gerhard zijn ouders gisteren.
Jetske komt straks aan in Grijpskerk, zij heeft een ommelander c.q.halve wereldreis per trein afgelegd vandaag( Middelburg naar hier ), door het aantal kilometers en de bekende stunts van de N.S. met de nodige vertragingen!
Morgen naar Groningen om de opa's en oma's te bezoeken en wat Mediamarkt-achtige winkels onveilig te maken. Voornamelijk om webcams en skype telefoons aan te schaffen.
Verder is eindelijk "de brief "uit Johannesburg bij mijn ouders gekomen. Nog eentje van Aluchemie uit Rotterdam en dan is eindelijk het zaakje (visum) compleet voor de Zuid-Afrikaanse ambassade in Den-Haag. Kunnen we de 9 de januari weg?!!!!

Begin af en toe wel wat zenuwachtige kriebels in mijn buik te krijgen. Afscheid nemen en de gedachte van wat er allemaal nog moet gebeuren de komende anderhalve week!


Door het grauwe en kille weer krijg ik wel behoefte aan wat zomerse temperaturen, dus vandaar wat foto's van P.E.(pe)Port Elizabeth in het vorige bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten